fbpx
Știri

Sărbătorile de iarnă sunt aproape, iar Business Garden Bucharest aduce spiritul festiv mai aproape de voi!

Sărbătorile sunt menite să fie celebrate în liniște alături de persoanele dragi! De aceea, venim în ajutorul membrilor comunității Business Garden Bucharest cu un serviciu adițional zilelor festive ce urmează. Aceștia pot profita de un stand de împachetare a cadourilor pentru cei dragi. 

În mod sigur, ați început deja să vă gândiți la darurile pe care le veți face celor dragi. În acest sens, dorim să vă anunțăm că, în cadrul clădirii A Business Garden Bucharest, am amenajat un stand de împachetat. Ba mai mult, aici vă puteți alege singuri hârtia și accesoriile preferate pentru ambalare. Cu siguranță, în acest mod, fiecare dintre cei care își doresc să beneficieze de acest serviciu, își pot personaliza într-un mod inedit cadourile.   

Membrii comunității noastre sunt importanți pentru noi pe toată perioada anului, nu doar cu ocazia sărbătorilor. Însă, una din facilitățile complexului nostru de birouri vă va fi de mare interes în această perioadă. Pentru cei care au întârziat cu achiziționarea darurilor pentru cei dragi, încă mai aveți la dispoziție câteva zile să comandați tot ceea ce vă doriți. Astfel, veți putea ridica comenzile într-un mod facil prin intermediul easybox-ului situat în incinta proiectului. Dacă ați cumpărat deja tot ceea ce aveați pe listă de sărbători, standul nostru vă va ușura munca în această perioadă aglomerată a anului. 

În perioada 5-6 decembrie și 19-23 decembrie, va punem la dispoziție serviciul de împachetare a cadourilor pentru cei dragi între orele 12:00 și 15:00. Angajații chiriașilor proiectului nostru pot beneficia de până la 3 cadouri pe persoană împachetate gratuit.  

Până atunci, vă invităm să vă delectați din partea casei cu un desert și o băutură de sezon în cadrul restaurantului complexului, convertit acum în Spoonful Christmas Vibe. Standul este deschis între orele 12 și 14 zilnic, ori în limita stocului disponibil. De altfel, tot în cadrul acestuia regăsiți și mâncare festivă, tradițională sau inedită, complementară preparatelor obișnuite. 

Business Garden Bucharest este alături de tine în fiecare moment important al anului! 

Vezi toate noutățile