fbpx

Leasing

Sorin Macoveiu
Director Comercial
+40 21 321 4007
sorin.macoveiu@vastint.eu

Developer

Vastint este o organizație imobiliară internațională cu peste 30 de ani de experiență. Scopul Vastint este de a crea valoare pe termen lung prin investiții imobiliare.
Pietrele de temelie ale operațiunilor noastre sunt gestionarea proprietăților de portofoliu și dezvoltarea proprietăților de birouri, rezidențiale și hoteliere din toată Europa.

Activitățile de dezvoltare includ achiziția de terenuri, planificarea generală, proiectarea, construcția, leasingul și vânzările.
Începând cu anul 2020, activitățile Vastint s-au extins și mai mult cu divizia Hotel Co 51. Această divizie operează multe dintre proprietățile hoteliere din portofoliul Vastint.
Vastint își desfăsoară activitatea în multe țări din Europa, cum ar fi Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Spania și Regatul Marii Britanii.

Contact Business Garden Bucharest

Complexul Business Garden reprezinta mai mult decat un ansamblu de cladiri, dorindu-ne in permanenta sa construim o comunitate valoroasa unde parerea fiecaruia dintre noi este deosebit de importanta. Astfel, consideram ca in aceste vremuri, comunicarea rapida sta la baza oricarei relatii interumane si dorim sa va punem la dispozitie diferite metode digitale sau fizice de a lua legatura cu noi. Daca aveti orice intrebari sau sugestii, va rugam sa ne transmiteti un mesaj accesand formularul alaturat sau folosind informatiile de contact Business Garden Bucharest de mai jos:

Vastint Romania S.R.L.
Splaiul Unirii nr. 165
TN Offices 1, etaj 1, sector 3
030 133 București
+40 21 321 40 07
info.romania@vastint.eu
www.vastint.eu

Contactează-ne

Prenume și Nume
Companie
E-mail
Telefon
Mesaj
E-mailul va fi trimis la: info.romania@vastint.eu

Cum ati dori sa va contactam? Prin E-mail/ Telefon

Mulțumim!

Mesajul a fost trimis cu succes.

Ups!

Ceva nu a mers conform asteptărilor.