fbpx
Evenimente

5 minute de muzică clasică în Business Garden Bucharest

5 minute de muzică clasică este proiectul care va răsuna și în complexul de birouri Business Garden Bucharest.

Radio România Muzical a inițiat încă din octombrie 2010 proiectul ”Ascultă 5 minute de muzică clasică”. Acesta are ca scop aducerea mai aproape de cultură a tuturor celor interesați. Astfel, anual, în lunile Martie și Octombrie de 13 ani are loc ”Ascultă 5 minute de muzică clasică” în spații neconvenționale.

Aceste lucrări muzicale sunt interpretate de prestigioși artiști români. Playlistul este alcătuit din înregistrări recente din stagiunile Orchestrei Naționale Radio și a Orchestrei de Cameră Radio. Prin intermediul acestui proiect, îi invităm să descopere sau să redescopere opere celebre reinterpretate și să se apropie mai mult de cultura muzicală.

Complexul nostru , Business Garden Bucharest, are ca misiune să ofere un spațiu modern și inovativ pentru companii. Însă, în centrul filosofiei noastre se află comunitatea. Prin urmare, încercăm să oferim o gamă largă de facilități pentru membrii acesteia.

Având în vedere acest lucru, suntem onorați să ne implicăm în proiectul ”Ascultă 5 minute de muzică clasică”. Iar astfel, în perioada 1-31 Martie, între orele 12:00-12:05 marile capodopere vor fi difuzate în coloana sonoră a complexului nostru.

În final, proiectul ”Ascultă 5 minute de muzică clasică” este o oportunitate pentru noi de a sublinia angajamentul față de comunitate. Astfel, de a oferi un spațiu în care oamenii pot experimenta frumusețea și profunzimea muzicii clasice.

Vezi toate noutățile