fbpx

Locație Business Garden Bucharest

  • Oraș
  • Conectivitate
  • Facilități

Business Garden Bucharest

Calea Plevnei 159, Bucuresti

  • Bus Autobuz
  • Tram Tramvai
  • Subway Metrou
  • Train Tren
  • Car Mașină
  • Plane De la Aeroport

Business Garden Bucharest

Calea Plevnei 159, Bucuresti

Autobuz

Stația de autobuz pentru diverse rute se află chiar lângă proiect, garantând un acces rapid în tot orașul. În același timp, în zona adiacentă pasajului Basarab există o linie de tramvai care traversează în cerc întregul centru extins al orașului Bucureștiului, ajungând în majoritatea zonelor semnificative. Linii de autobuz: 133, 163, 105, 162, 178, 123, 182, 282, 65, 86, N117 Linii de tramvai: 1, 11, 35, 44

Bicicletă

Facilitățile pentru cicliști sunt completate cu parcări supraterane asignate, dușuri și vestiare, sprijinind pasionații ecologiști în călătoria lor.

Metrou

Distanța scurtă de mers pe jos până la stațiile de metrou Basarab (liniile M1 + M4) și Grozavesti (linia M1) care leagă ite de zonele centrale cunoscute, inclusiv Piata Unirii și Piata Victoriei.

Tren

Proiectul este situat în imediata vecinătate a principalei gări din oraș, Gara de Nord, având conexiuni frecvente cu orașele secundare din jur, precum Ploiești sau Brașov.

Mașină

Proiectul este amplasat pe cele patru benzi pe care le are Calea Plevnei și include locuri de parcare prioritare. Rețeaua de drumuri locale oferă acces rapid și ușor la centrul istoric și comercial al rutelor București, Nord și Sud-Est și asigură o conexiune rapidă, prin pasajul recent construit Basarab spre Piata Victoriei. 5-10 min până la Piața Victoriei 3-5 min până la Gara de Nord 20 min de Aeroportul Otopeni (Henri Coandă).

Aeroport

Aeroportul Internațional Otopeni (Henri Coandă) se află la 20 de minute cu mașina de Business Garden București, cu ieșire ușoară peste pasajul Grant.

Business Garden Bucharest

Calea Plevnei 159, Bucuresti

Complexul Business Garden Bucharest este localizat pe Calea Plevnei nr. 159, Sector 6, București. Cele 3 clădiri de birouri certificate LEED PLATINUM oferă facilitați moderne și inovative pentru rezidenții săi, fiind cotate printre cele mai performante clădiri din Europa conform standardelor LEED. Locația deosebită a complexului oferă acces rapid din orice zonă a Bucureștiului, birourile aflându-se la 10 minute de Piața Victoriei.

 

Navigați către prima locație Business Garden folosind acest link.

 

Daca vă doriți un birou cu standarde premium și amplasat central, atunci Business Garden Bucharest întruneste toate calitățile deja menționate. Pentru orice informații suplimentare vă rugăm să ne contactați aici.