fbpx

Spoonful Christmas Vibes aduce mai aproape conceptul de acasă cu ocazia sărbătorilor

Spoonful Christmas Vibes, este alături de tine în perioada sărbătorilor iarna aceasta. Proiectul de birouri, Business Garden Bucharest împreună cu noul restaurant Spoonful aduc spiritul festiv mai aproape de biroul tău. Crearea unei comunități unite și unice este unul din principalele scopuri ale noastre. Știm că membrii acestei comunități petrec un timp îndelungat la birou și astfel ne-am propus să aducem mai aproape de voi spiritul sărbătorilor.

Astfel, magia Craciunului se simte in restaurant Spoonful, până în data de 23 decembrie, prin convertirea în Spoonful Christmas Vibes. Aici vă veți putea delecta cu o diversitate de produse delicioase și de sezon. De la băuturi calde, la dulciuri și feluri principale. Acum e momentul să verificați meniul Spoonful Christmas Vibes și să alegeți preparatul pe care vi-l doriți! Să vă bucurați de gustul de mâncare ca acasă sau puteți chiar comanda produsele voastre preferate!

Tot în tematica sărbătorilor, în cadrul clădirii A Business Garden Bucharest, am amenajat un stand de împachetat cadouri. Vă invităm în datele 5-6, respectiv 19-23 decembrie între orele 12:00-15:00 să vă împachetați surprizele pentru cei dragi. Prin urmare angajații proiectului pot beneficia de până la 3 cadouri pe persoană împachetate gratuit. Dacă ai cumpărat tot ceea ce aveai pe listă anul acesta de sărbători, dar nu te descurci cu ambalatul acestora, standul nostru îți ușurează munca.

Anul acesta, la Business Garden Bucharest, cu ajutorul Spoonful Christmas Market simți sărbătorile puțin mai aproape de tine!

Ne puteți urmări și pe Instagram.

Vezi toate noutățile