fbpx

Birouri de inchiriat în complexul Business Garden Bucharest

Pentru detalii referitoare la spatii de birouri, contactați-ne:
+40 21 321 4007, info.romania@vastint.eu

Disponibilă

Clădirea A

  • 21,933 m2
  • 2733 m2
  • 2321 m2
Disponibilă

Clădirea B

  • 10,781 m2
  • 4628 m2
  • 1157 m2
Disponibilă

Clădirea C

  • 10,443 m2
  • 3119 m2
  • 1162 m2

Cu siguranță, alegerea unor spații de birouri de inchiriat poate fi o provocare în zilele noastre. Companiile caută mereu mediul de lucru perfect pentru a-și desfășura activitățile zilnice. De aceea, la Business Garden Bucharest, ne-am concentrat pe dezvoltarea unor clădiri care să răspundă tuturor cerințelor celor în căutare de birouri de închiriat. Fiecare proiect de construcție a clădirilor noastre este gândit cu mare atenție pentru a integra tehnologii moderne și materiale sustenabile. Astfel, se facilitează orientarea către nevoile și confortul celor care doresc să găsească un spațiu într-un mediu optim.

Rezultatul acestui efort este unul dintre cele mai performante complexuri de birouri de inchiriat disponibile în București. Cele 3 clădiri sunt certificate LEED Platinum, atestând angajamentul față de sustenabilitate și respectarea celor mai înalte standarde de performanță ecologică. În inima proiectului, veți descoperi integrată o superbă zonă verde, care creează un mediu plăcut și relaxant. De asemenea, oferim spații special amenajate pentru activități sportive, care încurajează un stil de viață sănătos și echilibrat pentru angajați.

Designul ultra-modern al birourilor și al spațiilor comune conferă un aspect elegant și profesional, contribuind la crearea unei atmosfere de lucru stimulante și inspiraționale. Pentru cei care preferă să se deplaseze cu mașina, avem disponibile atât parcări exterioare, cât și interioare. Cu toate acestea, punem la dispoziție facilități pentru bicicliști, promovând mijloacele de transport prietenoase cu mediul înconjurător. Proiectul se bucură de o excelentă conectivitate la rețeaua de transport a orașului. Astfel, simplificând accesul către complex și cu mijloace de transport în comun.

Business Garden Bucharest oferă soluția ideală pentru companiile în căutare de spații de birouri de inchiriat, care combină performanța și sustenabilitatea cu facilitățile moderne și confortul optim pentru angajați. Alegeți un mediu de lucru, certificat LEED Platinum. Bucurați-vă de avantajele unui complex de clădiri care răspunde tuturor nevoilor voastre.

Parteneri