fbpx

Antoniu Panait @ The People Empowering Business Forum 2022

„Pandemia a fost o mare provocare pentru noi, războiul este o nouă provocare. Volatilitatea va fi ceva normal în următorii ani în multe sectoare. Un lucru este sigur. Fiecare schimbare majoră din viața noastră aduce nevoia de a ne adapta, de a evolua. Pandemia ne-a făcut mai puternici. Trebuie să ne adaptăm; trebuie să aflăm cum putem merge mai departe. Munca de acasă este o realitate, dar scăderea productivității este deasemenea o realitate. Profiturile companiilor au scăzut și ele. Cu toții trebuie să fim implicați în creșterea profitabilității companiilor și să le susținem în aceste vremuri tulburi.” Antoniu Panait, Director General, Vastint Romania a declarat pentru People Empowering Business Forum organizat de The Diplomat-Bucharest.

“Cred în managementul partajat, în împărtășirea atât a lucrurilor bune, cât și a grijilor pe care le avem. În acest fel, companiile pot avansa în viitor. Telemunca sună bine, dar aduce multe provocări pentru familii și companii.

Am lucrat de acasă câteva săptămâni, apoi am spus că este suficient și m-am întors la birou. Trăim pentru a socializa, nu pentru a rămâne în peșteri.

Avem 100.000 mp de birouri în București cumulați în cadrul proiectelor Timpuri Noi Square și Business Garden. Am construit aceste proiecte de la zero și am învățat multe lecții împreună cu partenerii noștri.

…”

Citește articolul integral aici.

Înregistrarea completă a conferinței si a interviului Directorului General al Vastint Romania, Antoniu Panait:

Vezi toate noutățile