fbpx
Știri

Readers’ Choice Realty Awards: Premierea Vastint România

Readers’ Choice Realty Awards

Cu mândrie și entuziasm, Vastint Romania anunță că a fost onorată să primească prestigiosul premiu “Cel mai bun angajament pentru sustenabilitate în domeniul imobiliar de birouri” la ediția Readers’ Choice Realty Awards 2023. Acesta reprezintă o recunoaștere a angajamentului nostru profund față de proiectele în care activăm. De asemenea, confirmă importanța deosebită pe care o acordăm mediului înconjurător în toate clădirile noastre de birouri. Pentru noi, durabilitatea nu este doar o opțiune, ci o valoare centrală în misiunea noastră. Astfel, ne dorim să construim viitorul într-un mod responsabil, cu respect pentru comunități și pentru planetă.

“Accentul pus de Vastint România pe livrarea de clădiri de birouri conforme ESG care depășesc așteptările chiriașilor în proiecte precum Timpuri Noi Square și Business Garden Bucharest stabilește un nou punct de referință pentru sustenabilitate în domeniul imobiliar de birouri.”

 

Ceremonia de premiere Readers’ Choice Realty Awards

Pe data de 20 iulie, a avut loc evenimentul de referință numit Realty Forum 2023, ce a adunat lideri din industria imobiliară din România. Forumul a reprezentat o ocazie pentru specialiști să se reunească și să dezbată perspectivele asupra sectorului la nivel de țară.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale Realty Forum 2023 a fost cea de-a doua ediție a prestigioaselor “Business Review Readers’ Choice Realty Awards”. În cadrul momentului special, s-a recunoscut și aplaudat excelența, evidențiind companiile care au adus contribuții remarcabile pe piață. Premiile au reprezentat o dovadă clară a profesionalismului și a angajamentului față de calitate, inovație și sustenabilitate.

 

Ce sunt Business Review Readers’ Choice Realty Awards?

Evenimentul a adus în prim-plan proiecte inovatoare, lideri vizionari și strategii care au avut un impact pozitiv în industrie. Premiile “Business Review Readers’ Choice Realty Awards” reprezintă o ceremonie anuală, organizată de Business Review. Ba mai mult, aceștia sunt dedicați să recunoască și să sărbătorească excelența în sectorul imobiliar din România.

De asemenea, s-a remarcat o competiție acerbă și un juriu format din cititorii revistei. Premiile Readers’ Choice Realty Awards urmăresc să identifice și să răsplătească companiile și proiectele care au adus inovație, calitate și angajament pentru sustenabilitate în domeniu. Astfel, acestea constituie o marcă a  validării eforturilor profesionale de a contribui la un viitor mai bun și mai durabil.

 

Vastint și angajamentul pentru un mediu de lucru responsabil

Prin urmare, premiul obținut la Readers’ Choice Realty Awards 2023 confirmă angajamentul nostru de a construi clădiri eficiente. Suntem dedicați să integrăm practici responsabile în fiecare proiect. Această recunoaștere ne motivează să continuăm să fim lideri în promovarea unui viitor solid. Adițional, ne dorim să contribuim activ la crearea unui spațiu prietenos cu mediul înconjurător. Angajamentul nostru față de sustenabilitate rămâne ferm. În consecință, acest titlu reprezintă o confirmare a viziunii noastre pentru un mediu mai viabil și mai eficient.

Vezi toate noutățile