fbpx
Știri

Realty Forum 2023: Perspectiva lui Antoniu Panait

Realty Business 2023 Antoniu Panait

Pe 20 iulie , la Crowne Plaza București, a avut loc un eveniment deosebit în industria imobiliară din România – Realty Forum 2023. Cu motoul “The Voice of Romanian Real Estate”, acest forum de anvergură a reunit o selecție de experți cu un obiectiv comun. Aceștia au urmărit să exploreze cele mai actuale tendințe și oportunități oferite de piață.

Unul dintre participanții remarcabili care a contribuit la dezbaterea publică a fost Antoniu Panait, Directorul General Vastint Romania. Cu experiența sa vastă și viziunea orientată către inovație, Antoniu a adus o perspectivă valoroasă. Prin implicarea sa activă în discuții a subliniat importanța dezvoltării durabile și responsabile în sectorul imobiliar. Astfel, acesta a contribuit la căutarea unor soluții inovatoare și orientate către viitor.

 

Evenimentul Realty Forum 2023 a fost structurat în două paneluri captivante

În cadrul primului panel, experți în acest domeniu s-au adunat pentru a dezbate cele mai recente tendințe care modelează piețele de birouri și rezidențiale din România. Pe parcursul evenimentului Realty Forum 2023, Antoniu Panait, a luat cuvântul alături de alți lideri din industrie. Astfel, acesta și-a prezentat punctele de vedere argumentate cu exemple clare despre dezvoltarea și gestionarea clădirilor de birouri în România. Prin prezența sa activă în aceste discuții, el a subliniat importanța inovației, sustenabilității și adaptabilității. Prin urmare, a susținut crearea unor spații de birouri eficiente și prietenoase cu mediul înconjurător.

În cadrul celui de-al doilea panel, discuțiile s-au concentrat asupra sectoarelor industriale și logistice din țară. Ca urmare, asupra dezvoltării rapide a acestora și a celor mai actuale tendințe și oportunități ce remodelează piața.

 

Dezbaterea Realty Forum 2023

Antoniu Panait, Directorul General al Vastint Romania, a adus o contribuție semnificativă la Realty Forum 2023.  În cadrul acestui eveniment, Antoniu s-a concentrat pe trei aspecte majore care modelează și influențează industria:

În primul rând, Antoniu a analizat în profunzime domeniul imobiliar din România. Ba mai mult, el a oferit o perspectivă cuprinzătoare asupra evoluției acesteia în contextul economic și social actual. Cu o cunoaștere detaliată a pieței, el a prezentat tendințele actuale și a oferit proiecții relevante pentru viitor.

Un alt subiect important a fost legat de criteriile care motivează chiriașii să aleagă un anumit spațiu de birouri. El a evidențiat aspectele-cheie care influențează deciziile companiilor în alegerea unui mediu potrivit. Printre acestea se numără infrastructura, dotările, accesibilitatea și facilitățile oferite de clădirile de birouri. Prin identificarea acestor criterii, a adus o perspectivă valoroasă privind modul în care dezvoltatorii pot răspunde optim nevoilor  chiriașilor.

 

Importanța conceptului de ESG și a sustenabilității clădirilor

În plus, Antoniu Panait, a discutat în cadrul evenimentului Realty Forum 2023 de conceptul de ESG (Environmental, Social, and Governance) și sustenabilitate. Având în vedere importanța tot mai mare acordată responsabilității sociale și mediului înconjurător, Antoniu a subliniat necesitatea construirii și gestionării clădirilor durabile.

” Partea de ESG și clădiri verzi are deja o pondere foarte mare în procesul de alegere al spațiului de birouri pentru companiile din România.[…] Întotdeauna construim pentru viitor.”

 

În consecință, prezența și contribuția lui Antoniu Panait, Directorul General Vastint Romania, la Realty Forum 2023, au fost deosebit de valoroase pentru piața din România. În plus, prin expertiza sa și preocuparea evidentă pentru dezvoltarea durabilă și sustenabilă, Antoniu a adus o perspectivă inovatoare. De asemenea, acesta a evidențiat opinia lui orientată către viitor în discuțiile privind domeniul real estate. Ba mai mult, acesta a subliniat importanța adoptării unor practici responsabile și ecologice în industrie. Prin astfel de inițiative și implicare activă, Antoniu Panait a reconfirmat poziția sa ca un lider vizionar și un promotor al dezvoltării imobiliare inovatoare și sustenabile în România.

Vezi toate noutățile