fbpx
Știri

Social Media Business Garden Bucharest te ține conectat

Social Media Business Garden Bucharest te ține la curent cu toate noutățile din cadrul unui proiect de mare amploare. Complexul Business Garden este al șaselea din întreaga Europa, și primul din România de acest fel, și îți prezintă o multitudine de facilități. 

Noi, cei din Vastint România, ne-am propus amenajarea unor spații unde angajații tăi să dea randament și să se simtă într-un mediu familiar, chiar și la birou. Fie că folosești Instagram pentru a afla toate noutățile, fie că alegi LinkedIn, Business Garden Bucharest îți pune la dispozitie mai multe rețele de social media, prin conturi menite să informeze și să te țină la curent cu toate noutățile din clădirea ta de birouri. 

Știm cu toții că în era tehnologiei, social media își pune amprenta în viața noastră. Cu siguranță, putem să vorbim de scopuri personale precum conectare interumană de la distanță și comunicare. De asemenea, și din punct de vedere profesional, acestea reprezintă o oportunitate. Mai mult, poți să beneficiezi de o marketare mai ușoară a brand-ului și de o deschidere mai mare asupra proiectului.  

Asta își propune și Business Garden Bucharest prin intermediul scocial media. Să te informeze în legătură cu cele mai noi evenimente organizate și să îți prezinte beneficiile pe care le ai fiind membru al comunității noastre. 

Conectează-te pe rețelele social media cu Business Garden Bucharest și rămâi în tendințe! 

 

Vezi toate noutățile