fbpx
Știri

Terenul de sport multimodal Business Garden Bucharest

Terenul de sport multimodal Business Garden Bucharest vine toamna acesta doar cu vești bune! Adresându-ne tuturor membrilor comunității noastre, am venit cu soluția pentru a beneficia de facilitățile unui teren de sport multimodal bine organizat.

Vastint România se gândește întotdeauna la beneficiile pe care le oferă membrilor comunității. Astfel am implementat aplicația de rezervare a terenului de sport multimodal. De acum poți avea acces la acesta atât în pauza de masă, sau după terminarea programului de lucru.

Tot pentru confortul comunității vă punem la dispoziție dușuri și vestiare securizate având acces facil pe baza ecusonului.

Pentru a vă bucura de un teren de sport multimodal, modernizat si inovativ trebuie să țineți cont totuși că există și câteva reguli care cu siguranță nu vor fi greu de urmat.

Poziționarea terenului multimodal este chiar în inima complexului, între clădirile B si C. Pentru a vă face o rezervare în aplicație aveți nevoie de un cont. Acesta este accesibil pe baza adresei de email a companiei la care lucrezi.(doar companiile din incinta BGB au acces la acest teren de fotbal multimodal). Intervalul de timp în care puteți rezerva terenul este de la 06:00 până cel târziu la ora 24:00 (în fiecare zi, inclusiv în weekend, cu excepția sărbătorilor).

Terenul  de sport multimodal Business Garden Bucharest este conceput pentru a servi următoarelor sporturi: tenis, tenis de picior, baschet, badminton și volei. Fiecare utilizator are posibilitatea să rezerve terenul în 2 sloturi a câte 2 ore. Acestea pot ajunge la un cumul maxim de 10 rezervări pe lună sau 6 rezervări pe săptămână.

 

 

 

Acum e momentul să îți creezi un stil de viață sănătos. Poți sa faci sport și să nu mai privești locul de muncă precum un spațiu închis și izolat. Asta ne-am propus noi la Business Garden Bucharest. Împreună cu voi și pentru voi am facilitat terenul de sport multimodal.

Dă startul la distracție cu colegii și prietenii tăi!

Vezi toate noutățile