fbpx
Știri

Moș Niculae- campanie caritabilă în Business Garden Bucharest

mos niculae #decemberofgiving

Pentru mii de copii din România, Moș Niculae reprezintă doar un personaj de basm și atât. În această perioadă a anului, când sărbătorim generozitatea și solidaritatea, devine fundamental să ne amintim de cei mai puțin norocoși dintre noi. În Business Garden Bucharest, avem astfel o oportunitate extraordinară de a dona și de a face o diferență reală în viețile celor care au nevoie de sprijin.

 

Vastint România, United Way și Colliers te invită să dăruiești

Vastint România și Colliers, lideri în domeniul imobiliar, își alătură forțele cu United Way într-un parteneriat solid pentru a aduce bucurie și speranță în rândul unor copii nevoiași. United Way, cu experiența sa globală și misiunea de a sprijini comunitățile vulnerabile, aduce expertiza sa în identificarea, gestionarea și implementarea proiectelor caritabile.

Prin această inițiativă de Moș Niculae în Business Garden Bucharest, cele 3 companii își propun să aducă bucurie în inimile copiilor și să ofere speranță celor aflați în dificultate. Ne dorim să consolidăm legăturile interumane, să inspirăm generozitatea și să contribuim la un început de sezon festiv plin de compasiune. Aceasta este doar prima treaptă într-o serie de acțiuni sociale și caritabile menite să creeze un impact în societatea noastră.

#decemberofgiving

Magie în Ghetuțe: Cum donăm?

În perioada 28 noiembrie – 5 decembrie, lângă bradul de Crăciun din Business Garden Bucharest, vă așteaptă 20 de ghetuțe ce vă oferă posibilitatea să faceți o faptă bună. Aici, fiecare chiriaș și angajat este invitat să împărtășească din bucuria sărbătorilor prin donarea de dulciuri sau mici cadouri. Orice gest, indiferent de mărime, devine un impuls semnificativ pentru a umple inimile celor mici cu fericire.

Nu există o donație prea mică, iar fiecare contribuție, poate aduce lumină într-un mod extraordinar în viețile celor ce se confruntă cu diverse dificultăți. Generozitatea fiecărui individ contează și face parte dintr-un efort colectiv de a face această perioadă mai fericită și mai caldă pentru toți, indiferent de condiția lor.

 

Fii și tu Moș Niculae în Business Garden Bucharest

Pe măsură ce această minunată campanie caritabilă prinde viață la Business Garden Bucharest, suntem cu toții parte dintr-o poveste mai mare – una în care fiecare dintre noi poate fi propriul Moș Niculae al cuiva.

Fiecare donație, aduce un zâmbet în plus, iar fiecare gest de bunătate contribuie la un sezon festiv mai fericit pentru cei care au nevoie. Ne bucurăm să fim implicați în această acțiune altruistă și suntem martorii puterii extraordinare a comunității noastre unite pentru un scop nobil.

Vezi toate noutățile