fbpx
Știri

Avem același sânge | #DecemberOfGiving

avem acelasi sange
Doneaza sange aici
În spiritul generozității și al implicării, luna aceasta, la Vastint Romania, ne dedicăm acțiunilor caritabile și sociale sub umbrela campaniei noastre #DecemberOfGiving . În cadrul acestei inițiative, ne propunem să sprijinim și să contribuim la îmbunătățirea societății în care trăim, concentrându-ne asupra nevoilor celor defavorizați.

În contextul acestei misiuni, am demarat mai multe mișcări, iar una dintre direcțiile noastre prioritare este promovarea donării de sânge, o campanie Digi24 și Vastint România, în parteneriat cu DigiFM și ProFM. Astfel, ne dorim să aducem o schimbare pozitivă în comunitatea noastră și să oferim sprijin acolo unde este cel mai necesar.

 

Unde și când donăm?

Pe data de 15 decembrie, între orele 8:00 și 15:00, vă invităm să vă alăturați campaniei noastre de donare de sânge, desfășurată la Calea Plevnei 159, București, în incinta Business Garden Bucharest. Ne veți găsi în Clădirea A, Etajul 6. Suntem hotărâți să facem o schimbare semnificativă, iar voi, membrii comunității Business Garden și toți cei dornici să contribuie, sunteți invitați să deveniți parte din acest gest altruist.

O viață poate fi salvată printr-un simplu act de solidaritate, iar noi credem că fiecare picătură de sânge donată este un pas către un viitor mai sănătos. Vă încurajăm să vă alăturați acestei inițiative și să vă aduceți contribuția la această cauză nobilă. Fiecare donator este o rază de speranță pentru cei care au nevoie de transfuzii de sânge pentru a-și recăpăta sănătatea.

De-a lungul perioadei de iarnă, ne confruntăm adesea cu o scădere semnificativă a donărilor de sânge, chiar în momente în care nevoia este mai acută decât oricând. Cu toate că magia sărbătorilor învăluie lumea, realitatea este că spitalele și pacienții într-un moment dificil depind în continuare de generozitatea noastră. În acest context, ne-am propus un obiectiv ambițios de a strânge 250 de persoane în cadrul evenimentului nostru de pe 15 decembrie.

Este esențial să conștientizăm că, în ciuda agendei încărcate în această perioadă festivă, fiecare individ implicat contează și face o diferență reală. Amintiți-vă că AVEM ACELAȘI SÂNGE, iar contribuția fiecărui donator este o șansă la viață pentru cineva.

 

Ghidul Donatorului – Avem același sânge

Pentru a verifica dacă îndepliniți criteriile pentru a participa în cadrul campaniei “Avem același sânge” vă rugăm să consultați Ghidul Donatorului.

Cu toate acestea, există anumite condiții esențiale pentru a putea dona sânge:

 • Participanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani.
 • Greutatea minimă necesară pentru a participa la donare este de 50 de kilograme.
 • Este esențial ca donatorii să nu sufere de boli cronice sau să fie sub tratament medical.
 • Donatorii nu trebuie să fi suferit intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni.
 • Persoanele care nu și-au făcut tatuaje în ultimele 6 luni sunt considerate eligibile pentru donarea de sânge.

Devenind donator de sânge, nu numai că aduci o lumină în viețile celor care primesc această donație esențială, ci și beneficiezi de o serie de avantaje atât de natură legală, cât și medicală.

 

Avantaje Legale:

 • Card valoric: Primiți un card cu valoare de 67 de lei.
 • Analize Gratuite: Beneficiați de analize gratuite, oferindu-vă o privire detaliată asupra stării de sănătate.
 • Reduceri la Transport: Beneficiați de reduceri la transportul în comun, recunoașterea gestului nobil în comunitate.
 • Zi Liberă: O zi liberă la locul de muncă, oferindu-vă timpul necesar pentru a face această contribuție importantă.

 

Avantaje Medicale:

 • Salvezi Vieți: Printr-o singură donare, contribuiți la salvarea a nu mai puțin de 3 vieți.
 • Impact Semnificativ: Se recoltează 450 de ml de sânge, o cantitate care poate face o diferență semnificativă în tratamentul pacienților.
 • Redus Riscul Cardiovascular: Scade riscul de a dezvolta boli cardiovasculare, contribuind la menținerea sănătății inimii dumneavoastră.
 • Îmbunătățirea Stării Generale: Donarea de sânge stimulează producția de celule noi în organism, îmbunătățind starea generală de sănătate.
 • Verificări Medicale Regulate: Beneficiați de verificări medicale regulate, contribuind astfel la monitorizarea stării dumneavoastră de sănătate pe termen lung.

Prin alegerea de a deveni donator, nu numai că realizezi un act altruist, ci te bucuri și de aceste beneficii semnificative, atât pentru tine însuți, cât și pentru cei care depind de acest sprijin.

 

#DecemberOfGiving: ”Avem același sânge”

Să transformăm această perioadă festivă într-o oportunitate de a oferi și a salva vieți. Împreună, putem face diferența! Înregistrează-te acum în aplicația noastră, aici, pentru a deveni donator și pentru a contribui la această cauză nobilă.

Completează formularul de înregistrare și donează o picătură de viață pentru cei care au cea mai mare nevoie pentru că AVEM ACELAȘI SÂNGE.

 

Doneaza sange aici

Vezi toate noutățile