fbpx
Știri

Moș Crăciun – Dăruim bucurie copiilor!

campanie Moș Crăciun

În timp ce mulți dintre noi asociază sărbătorile de iarnă cu bucuria, căldura și magia, pentru unii copii, această perioadă poate părea departe de a fi festivă. Pentru micuți, Moș Crăciun este doar un bătrân din basme, un personaj aparent distant și ireal. Astfel, sub umbrela acțiunilor #DecemberOfGiving, vrem să demonstrăm faptul că sezonul de iarnă nu este doar despre a oferi cadouri, ci reprezintă un efort colectiv de a transforma percepția unor oameni mai puțin norocoși.

#DecemberOfGiving – campanii umanitare Vastint România

Luna aceasta, Business Garden Bucharest a fost martorul a două campanii sociale remarcabile, care au pus în lumină angajamentul nostru față de comunitate și solidaritatea. Prima dintre ele a fost campania de Moș Niculae, unde chiriașii și angajații lor s-au implicat direct în aducerea zâmbetelor pe chipurile celor mici. Apoi, am inițiat o campanie vitală de Donare de Sânge, adresată tuturor celor dornici să ofere un dar neprețuit – viața. Prin intermediul acțiunilor, am subliniat importanța solidarității și a ajutorului direct acordat persoanelor aflate în dificultate.

actiune Moș Crăciun

Vastint România și Asociația ”Copacul cu Fapte Bune”

Acum, ne bucurăm să vă prezentăm cea de-a treia campanie socială din această serie de sărbători ce se va desfășura în perioada 4-15 Decembrie. Vastint România și Asociația “Copacul cu Fapte Bune” se angajează într-un parteneriat dedicat aducerii bucuriei în inimile a aproximativ 60 de copii din România. Prin proiecte concrete și acțiuni caritabile, ONG-ul nu numai că aduce lumină în viețile celor nevoiași, dar creează și o rețea solidă de sprijin și solidaritate în comunitățile afectate.
Oricine poate fi Moș Crăciun pentru un micuț defavorizat. Alegeți o persoană de pe lista noastră și vă invităm să îi oferiți un cadou, cum ar fi dulciuri, haine călduroase sau încălțăminte.
Astfel, inițiativa simbolizează nu doar darurile materiale, ci și dorința noastră de a oferi un moment autentic al spiritului Crăciunului pentru cei mai puțin norocoși. Aceste acțiuni ajută Business Garden Bucharest să devină mai mult decât un spațiu de birouri, ci un loc unde se conturează comunitatea și unde fiecare gest contează în crearea unui sezon festiv cu adevărat special.

Prin urmare, Business Garden Bucharest se evidențiază ca fiind un spațiu dedicat generozității și compasiunii, demonstrând că, și în cele mai mici gesturi, putem face o diferență semnificativă în viețile celor care au nevoie de sprijinul nostru.

Vezi toate noutățile