fbpx
Știri

Sărbătorile Pascale în Business Garden Bucharest

Sărbătorile Pascale reprezintă unul din cele mai speciale momente în Business Garden Bucharest. 

Această perioadă a Sărbătorilor Pascale reprezintă un moment important în calendarul românesc, celebrând învierea lui Iisus Hristos. Conform unui studiu realizat de iSense Solutions, peste 70% dintre locuitorii din mediul urban plănuiesc să-și petreacă această sărbătoare acasă, împreună cu familia sau prietenii. 

Sărbătorile Pascale sunt ocazia perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi, bucurându-ne de tradiții și creând amintiri de neuitat (69%). În același timp, 20% dintre aceștia văd această sărbătoare ca pe o oportunitate de a se distra cu prietenii. 

Indiferent de modul în care alegeți să vă petreceți mini-vacanța de Paște, este important să vă întoarceți la birou cu energie și determinare. Această perioadă de pauză oferă o oportunitate excelentă pentru a ne odihni și a ne încărca bateriile. Totuși, este esențial să și reflectam la realizările noastre din ultima perioadă și să ne setăm obiectivele pentru viitor. 

Astfel, în Business Garden Bucharest ne pregătim pentru reluarea proiectelor după această sărbătoare dragă nouă. În plus, odată cu întoarcerea la birou și venirea primăverii, terenul de sport multimodal poate fi folosit din ce în ce mai des! Vă invităm să îl utilizați și să vă îmbunătățiți sănătatea și starea de bine!

Vă dorim Sărbători Pascale fericite, dar și determinare și inspirație în planurile dumneavoastră. Sperăm ca mini-vacanța de Paște vă va ajuta să vă reîncărcați bateriile. Astfel, vă veți întoarce la muncă cu entuziasm și energie. La Business Garden Bucharest, vă oferim oportunități de dezvoltare continuă și vă susținem parcursul profesional. Paște Fericit, sănătate și fericire înainte de toate!

Vezi toate noutățile