fbpx
Campanii

Ora Pământului în Business Garden Bucharest

Inițial, evenimentul Ora Pământului a început în Sydney, Australia, pe 21 martie 2007, prin inițiativa World Wide Fund for Nature. Astăzi, evenimentul este organizat în peste 190 de țări. Primul eveniment a atras 2,2 milioane de participanți, cu stingerea luminilor timp de o oră, reducând consumul de energie în Sydney cu între 2,1% și 10,2% în prima oră. 

Identitatea companiei dezvoltatoare a proiectului Business Garden Bucharest este marcată de valori ale sustenabilității și eficienței. Astfel, constant se iau măsuri de prezervare și proteja resursele naturale ale planetei. De aceea, evenimentul Ora Pământului a fost extins timp de 72 de ore, cu clădirile Vastint de birouri implicate activ în mișcare. 

 

Timp de trei zile complete, începând de vineri, 24 martie, ora 20:30 și terminând luni, 27 martie, ora 20:30, clădirile Vastint au participat la mișcarea Ora Pământului prin:  

reducerea intensității luminilor, si implicit a consumului de energie electrică în fiecare dintre recepțiile clădirilor noastre;  

stingerea completă  a ecranelor video din lobby-urile aflate la parterul fiecărei clădiri Business Garden Bucharest; 

stingerea iluminării logo-urilor Vastint și ale proiectului Business Garden Bucharest poziționate pe clădirile proiectului;

 

În timpul Orei Pământului, Business Garden Bucharest a reușit să economisească 5.350 kWh de energie electrică. Acesta performanță demonstrează angajamentul proiectului și a dezvoltatorului Vastint România față de protecția mediului înconjurător. 

Pentru a înțelege mai bine importanța acestui lucru, putem face următoarele comparații:

– Cantitatea de energie economisită ar fi suficientă pentru consumul anual de electricitate a trei gospodării din România. 

– Aceasta ar fi necesară pentru încărcarea a 107 mașini electrice.  

– De asemenea putem compara energia economisită cu producția anuală a 11 panouri solare.

 

În plus, prin reducerea consumului de energie cu 18% în timpul celor 72 de ore, Business Garden Bucharest a dovedit că este un lider în domeniul durabilității și al protecției mediului. Alege locul unde angajații tăi se vor bucura de toate facilitățile necesare unui mediu prosper și prietenos!

Vezi toate noutățile