fbpx
Beneficii

Transport alternativ

transport alternativ

Viitorul este verde! Cu multiple mijloace de transport alternativ care au apărut, parcarea noastră s-a adaptat pentru a fi pregătită noului val de tehnologie. De la sfârșitul lunii septembrie,vă puteți încărca mașina, în timp ce vă aflați în birou!

Toate punctele de încărcare se află în parcarea Business Garden București, după cum urmează:

S0 – 3 stații – locuri de parcare 128, 129 și 130

Vă rugăm să le utilizați cu atenție, pentru a permite celorlalte mașini să beneficieze, dacă vehiculul dvs. este complet încărcat. Folosiți mai multă energie verde pentru a menține planeta sănătoasă și nu uitați de locurile de parcare pentru biciclete situate lângă fiecare clădire. Va rugam sa țineți cont și de faptul că Business Garden Bucharest beneficiază de o locație excelentă, centrală, având acces cu ușurință în acest complex folosind și mijloacele de transport alternativ publice și anume autobuz, metrou sau tren în cazul în care vă deplasați din afara orașului București. Cu toții ne dorim un oraș mai curat și putem să contribuim activ, fiecare dintre noi, în fiecare zi. Încurajăm toate mijloacele de transport alternativ!

Puteti afla mai multe detalii despre mijloacele de transport alternativ pe care le puteți folosi pentru a ajunge în complexul de birouri Business Garden Bucharest, accesând pagina noastră de locație, aici.

Vezi toate noutățile