fbpx
Comunicate Presa

SANAMED își relochează activitatea în Business Garden Bucharest

Începând cu 2020, SANAMED isi va reloca activitatea într-un spațiu de 3900 m2, în Business Garden Bucharest, devenind astfel un partener strategic în ceea ce privește mixul de servicii din cadrul proiectului dezvoltat de către Vastint România. Complexul de birouri Business Garden Bucharest, pre-certificat LEED Platinum, este primul proiect cu un astfel de concept verde din România și al șaselea dintr-o serie cu același nume, dezvoltat de către Vastint în mai multe orașe din Europa. Proiectul vine cu o configurație unică, atenție la detalii, nu doar în ceea ce privește zonele de birou, dar și un scenariu în aer liber, cu un accent deosebit asupra creării unui mediu de lucru plăcut.

Dr. Adriana Dumitrescu, Medical Director: “Suntem în continuă căutare în ceea ce privește serviciile medicale pe care le oferim. Această locație satisface așteptările pe care le avem referitoare la un mediu prietenos, care va asigura confortul și bunăstarea pacienților noștri în timpul călătoriei lor în noul nostru centru de sănătate“.SANAMED este în prezent cel mai mare jucător din domeniul serviciilor private de diabet din România. Având o echipă de specialiști cu experiență, oferim pacienților o abordare integrată unică, cel mai bun diagnostic și îngrijiri medicale de cea mai înaltă calitate de pe piață.

Antoniu Panait, Managing Director Vastint Romania: „Business Garden Bucharest aduce in prim plan nevoia unui mediu de lucru de înaltă calitate, cu un accent deosebit în ceea ce privește natura împreună cu mixul de facilități existente. Suntem bucuroși că le putem oferi chiriașilor noștri facilitățile unor servicii excepționale precum cele pe care SANAMED le reprezintă.”  Situat în zona central vestică a Bucureștiului, la intersecția dintre Calea Plevnei și pasajul Basarab, adiacent și la binecunoscuta Galerie Comercială Carrefour Orhideea, complexul include trei clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de aproape 43.000 m2, cu servicii publice și comerciale disponibile la parter. Clădirile sunt înconjurate de o grădină interioară ce reprezintă 30% din suprafața totală a centrului de afaceri, pasarele pietonale cu bănci și facilități Wi-Fi pentru activități recreative. Business Garden Bucharest are o parcare spațioasă ce include și parcare pentru biciclete, adițional, vestiare și dușuri pentru bicicliști.

Vezi toate noutățile