fbpx
Premii

Business Garden Bucharest în top 3 clădiri de birouri certificate LEED la nivel Mondial

Vastint Romania a primit certificarea LEED Platinum pentru cele trei cladiri de birouri Business Garden Bucharest, clasandu-se pe locul trei la nivel mondial pentru cladirea A, in categoria Core & Shell, cu 98 de puncte si locul doi in Europa, urmata indeaproape de celelalte doua cladiri B & C. Business Garden Bucharest devine proiectul de birouri cu cel mai mare punctaj LEED din CEE.

LEED, sau Leadership in Energy and Environmental Design, este cel mai utilizat sistem de evaluare a cladirilor ecologice din lume, disponibil pentru aproape toate tipurile de proiecte de cladiri, comunitati si case, oferind cadrul pentru a crea cladiri verzi sanatoase, extrem de eficiente si cu economii de costuri. Certificarea LEED este un simbol recunoscut la nivel global al realizarii durabilitatii.

Antoniu Panait, Managing Director: „Obiectivul principal in cadrul Vastint Romania a fost sa livram proiecte care sa fie recunoscute nu doar pentru design, ci si viabile, asigurandu-i pe chiriasii nostri ca suntem un partener de încredere. Suntem încrezatori ca toate aceste eforturi au condus proiectele noastre la rezultatele uimitoare din prezent. Business Garden Bucharest si Timpuri Noi Square sunt acum certificate LEED PLATINUM, cu cel mai mare scor din Romania.

Vastint isi propune sa reduca consumul de energie si apa, precum si deseurile operationale globale prin proiectele sale durabile. Obtinerea certificarii LEED Platinum cu unul dintre cele mai mari scoruri la nivel mondial, arata recunoasterea eforturilor depuse de catre echipa noastra din Romania. Ne propunem acelasi standard de certificare ecologica ridicat pentru toate proiectele noastre, inclusiv pentru urmatoarea faza a Timpuri Noi Square si pentru proiecte care vor veni in viitorul apropiat.”

Avand in vedere preocuparile de durabilitate si de mediu din zilele noastre, este foarte important sa dovedim, cu ajutorul unei certificari recunoscute la nivel mondial, ca o cladire moderna este capabila sa ofere spatii de birou eficiente, confortabile si durabile, care economisesc energie, apa si resurse, genereaza mai putine deseuri si sprijina sanatatea umana. Aceasta reduce costurile operationale si creste productivitatea si pastrarea angajatilor.

Angajatii care lucreaza atat in ​​Business Garden Bucharest, cat si in Timpuri Noi Square beneficiaza de o calitate ridicata a mediului interior, cu un sistem de aerisire silentioasa, sanatoasa, controlul confortului termic, echipamente electrice cu economie de energie, iluminare cu LED complet si tehnologie de reducere a utilizarii apei. Fiind localizate in apropierea mai multor mijloace de transport, accesul este facil atat cu metroul sau orice alt mijloc de transport public. Parcarea include spatii prioritare si facilitati pentru biciclisti care includ atat locuri de parcare dedicate, cat si dusuri si vestiare.

Vezi toate noutățile