Premii

Business Garden Bucharest în top 3 clădiri de birouri certificate LEED la nivel Mondial

Vastint România a primit certificarea LEED Platinum pentru cele trei clădiri de birouri Business Garden București, clasându-se pe locul trei la nivel mondial pentru clădirea A, în categoria Core & Shell, cu 98 de puncte și locul doi în Europa, urmată îndeaproape de celelalte două clădiri B & C. Business Garden București devine proiectul de birouri cu cel mai mare punctaj LEED din CEE.

LEED, sau Leadership in Energy and Environmental Design, este cel mai utilizat sistem de evaluare a clădirilor ecologice din lume, disponibil pentru aproape toate tipurile de proiecte de clădiri, comunități și case, oferind cadrul pentru a crea clădiri verzi sănătoase, extrem de eficiente și cu economii de costuri. Certificarea LEED este un simbol recunoscut la nivel global al realizării durabilității.

Antoniu Panait: Obținerea certificării LEED Platinum cu unul dintre cele mai mari scoruri din Europa, arată recunoașterea efortului pe care Vastint îl depune pentru a aduce pe piață proiecte durabile ce reduc consumul de energie și apă, precum și risipa operațională. Ne propunem același standard de înaltă certificare ecologică pentru toate proiectele noastre.

Vezi toate noutățile