fbpx
Știri

S-a deschis Spoonful, noul restaurant Business Garden

Începând cu data de Luni, 02 August, vă puteți bucura de o mare varietate de produse în noul restaurant Spoonful din Business Garden București. Restaurantul vă așteaptă cu produse proaspete, pregătite zilnic de echipa Spoonful, pentru a satisface chiar și cele mai gurmande gusturi. Pentru detalii despre meniul complet vă invităm să accesați site-ul Spoonful aici. Puteți găsi restaurantul în clădirea A, la parter, funcționând în conformitate cu următorul program:

Luni – Marți: 08:00 – 16:00
Sâmbătă – Închis
Duminică – Închis

Meniul de prănz se va servi între 11:45-14:30.

Preparatele Spoonful sunt inspirate din bucataria internațională, folosind mereu ingrediente de cea mai bună calitate, numai de origine UE, controlată. Punem accent pe gustul desăvârșit astfel integrând pasiunea noastră culinară în orice preparat, gătit cu grijă chiar în ziua servirii. Restaurantul se mai deosebește prin disponibilitatea de a găti orice poftești, chiar dacă acel produs nu se afla în meniul lor.

Meniul a fost creat special pentru gurmandul din tine, oferindu-ți gustul extraordinar care te va face să vrei să revii de fiecare dată. Printre produsele din meniu amintim: ciorbe și supe, preparate din pui, preparate din curcan, preparate din porc, preparate din vită, pește și fructe de mare, salate, garnituri sau produse deosebite de panificație.

De asemenea, în contextul pandemiei de Covid-19, trebuie să precizăm că restaurantul beneficiază de un mediu sigur, dezinfectat și igienizat periodic iar produsele alimentare sunt gătite la standarde înalte de igienă.

Vă invităm să vă bucurați de această nouă locație în cadrul complexului nostru de birouri și vă asigurăm că veți avea parte de o experiență gastronomică memorabilă.

Vezi toate noutățile