fbpx
Știri

Planurile Vastint România pe termen scurt și mediu

Antoniu Panait, directorul nostru, a acordat un interviu pentru Business Review despre planurile companiei pe segmentul de birouri pe termen scurt și mediu. Preluăm o parte din articol în cele ce urmează:

Perioada de pandemie a afectat planurile dumneavoastră viitoare de dezvoltare în București?

Pandemia care a început cu peste un an în urmă a avut un impact asupra întregii economii globale și asupra fiecărei industrii, generând probleme în ceea ce privește planificarea și executarea oricărui tip de proiect. Ne-am confruntat cu aceleași tipuri de provocări ca toți ceilalți, ca urmare a restricțiilor. Lucrurile merg totuși înainte, deși într-un ritm mai lent decât am anticipat. Avem încredere că situația se va îmbunătăți în curând și că toată această perioadă și efectele ei vor fi depășite.

Având în vedere angajamentul nostru pe termen lung atât în ​​ceea ce privește proiectele în derulare, cât și cele viitoare, planurile noastre în București rămân pe drumul cel bun, progresând într-un ritm normal, iar specificațiile noastre tehnice generale (aer condiționat sănătos, alimentare cu aer proaspăt 100%, ferestre care se pot deschide) se dovedesc și potrivite acum, ținând cont de nevoile și așteptările chiriașilor.

Cum arată strategia de dezvoltare pentru 2021 și 2022?

Ne propunem să continuăm toate proiectele din strategia noastră, care se află în prezent în diferite stadii de dezvoltare. Toate deciziile viitoare vor depinde de condițiile pieței, de nivelul cererii și de fezabilitatea fiecărui proiect.

Cum vă schimbă planurile de investiții pentru sectorul de birouri sistemul hibrid de lucru?

Așa cum am menționat mai devreme, lipsa de predictibilitate a modului în care companiile vor decide să funcționeze în viitor, insă nu diminuează importanța generală a spațiilor de birouri. Având în vedere cantitatea limitată de informații pe care o avem în prezent cu privire la impactul acestui model de lucru hibrid asupra bunăstării angajaților și la modul în care acesta va afecta productivitatea în anumite industrii, este dificil de prognozat cererea viitoare și efectele viitoare ale acestui fenomen asupra pieței birourilor. Cu toate acestea, cu siguranță va fi întotdeauna nevoie de spații de birou și ne vom concentra în continuare pe menținerea unui standard tehnic ridicat și a calității generale a proiectelor noastre, deoarece acest lucru va fi întotdeauna important pentru orice utilizator de birou, la fel cum va fi și locația birourilor.

 

Citiți articolul complet aici.

Vezi toate noutățile