fbpx
Premii

CIJ AWARDS 2021

Primul Business Garden Bucharest din România, și cel de-al saselea din Europa de acest gen, aduce în prim plan beneficiile integrării unei zone verzi atât de ample în cadrul unui spațiu de birouri cu specificități tehnice de top.

Proiectul de birouri este certificat LEED Platinum din noiembrie 2019, cu cel mai mare punctaj din România, , clădirea A deținând la nivel Mondial cel de-al treilea cel mai mare punctaj în categoria Shell&Core, urmată îndeaproape de celelalte două clădiri ale proiectului. Asta demonstrează ca designul modern, specificațiile tehnice potrivite împreună cu o atenție deosebită pentru spațiile verzi exterioare constituie o rețeta de succes din punct de vedere al calității acestui concept.

Grădina interioară aflată în mijlocul complexului, reprezintă punctul de interes și focusul proiectului, sporind starea de bine a angajaților, oferind soluții inovative în afaa spațiului clasic de birou, pentru o mai bună munca în echipă. Complementar, Business Garden Bucharest, promovează un stil de viață „verde”, de aceea încurajăm utilizarea mijloacelor alternative de transport, iar in parcarea subterana chiriasii si vizitatorii isi pot incarca masinile electrice 24/7. Complexul oferă facilități multiple pentru cicliști precum parcare supra și subterană, dușuri și vestiare, potrivite pentru a-ți continua rutina zilnică implicit de la birou.

Primirea recentă a distincției “Leading Green Development & Developer” în cadrul Galei CIJ Awards 2021, vine ca o recunoaștere a specificațiilor tehnice uimitoare ale Business Garden Bucharest, cum ar fi aportul de aer 100% proaspăt, sistem de aer condiționat și ventilație sănătoasă, echipamente electrice economice, iluminatul LED, tehnologia de reducere a consumului de apă prin intermediul sistemului de captare și management al apei pluviale, ambient natural excelent, ferestre care se deschid la fiecare 2,7m, care creează un mediu de lucru sigur, combinate cu spațiile mari exterioare, concepute pentru a completa bunăstarea în cadrul proiectului.

Vezi toate noutățile