fbpx
Campanie

O pauză de acasă

Ți-aduci aminte când ai luat utima oară o pauză pentru a te duce explorezi munții? Sau pentru a te da cu rolele? Sau pur și simplu pentru a alerga în jurul cartierului? Te invitam iei o pauza de acasa, ți suni prietenii și faci mai multe dintre activitățile pe care le adori!

Cu toții ne-am imaginat lucrul de acasă se simți un vis devenit realitate, dar, după mai bine de un an de lucru în aceelași loc, ne-am dat cu toții seama ne este dor ne simțim parte integrantă a unei comunități.

Activități precum pauzele scurte de cafea alături de colegul favorit, micile discuții lângă aparatul de apă, întâlnirile consultative, chiar și scurtele călătorii până la magazinul de lângă birou par a fi ceva demult uitat, acum când singurele drumuri pe care le facem sunt dintr-o camera întralta, și livratorul de mâncare a devenit cel mai bun prieten în ultima perioada.

Niciunul dintre noi nu și-a imaginat va ajunge inventeze atât de multe posturi de yoga încercând și stabilizeze laptopul în timpului unui call, în timp ce copii vor fie hrăniți, poarte colanți în fiecare zi, chiar și atunci când nu se antrenează, sau va ajunge testeze atât de multe rețete de chec cu banană. A sosit momentul pui deoparte toate echipamentele improvizate, te încalți cu noua pereche de pantofi și te plimbi liniștit prin grădina Business Garden Bucharest.

Fară îndoială, aceasta perioada a redus interacțiunea socială foarte mult, angajații simțind efectele secundare ale epuizării, din cauza modului în care unii dintre noi am devenit extensii active 24/7 ale laptopului nostru, în timp ce mulți dintre noi am pierdut echilibrul dintre viața personală și cea profesională, și am conștientizat interacțiunea virtuală nu pot înlocui legăturile puternice create între oameni.

ființe sociale, ne străduim comunicam cât mai mult, avem nevoie de suflul uman și ne simțim mai conectați cu valorile companiei în timp ce interacționăm cu colegii noștri, într-un spațiu sigur, cu aport de aer proaspăt 100%, iluminat natural și o priveliște fantastică asupra grădinii.

Este timpul ne luăm o pauza de acasa și începem construim noi obiceiuri!

Vezi toate noutățile