Știri

Informare importantă

Stimați chiriași,

 

Vă transmitem acest mesaj pentru a vă informa că, având în vedere prevederile din Anexa nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 (așa cum a fost modificată prin Hotărârea Guvernului nr. 1.130/2021), începând cu data de 27.10.2021, accesul tuturor persoanelor, cu excepția angajaților, în incinta clădirilor din proiectul BUSINESS GARDEN BUCHAREST este permis doar celor:

 

  1. a) care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  2. b) care prezintă rezultatul negativ al unui test RTPCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Prin excepție de la prevederile punctelor a) si b) este permis accesul avocaților pentru exercitarea activităților prevăzute la art. 3 din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

 

În cazul persoanelor fizice provenite din state ale căror autorități nu emit certificate digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 sau documente compatibile cu aceste certificate, dovada situației prevăzute la punctele a) si b) se face prin intermediul unui document, pe suport hârtie sau în format electronic, care să ateste vaccinarea, testarea sau vindecarea de infecția cu virusul SARS-CoV-2.

 

Personalul angajat în posturile din recepțiile clădirilor BUSINESS GARDEN BUCHAREST are obligația de a efectua verificarea îndeplinirii condițiilor descrise mai sus, astfel:

  1. a) Prin scanarea codului QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19 folosind secțiunea „Verificare reguli interne” din aplicația mobilă „Check DCC” pentru verificarea autenticității, valabilității și integrității certificatului, fără a se reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat. Dispozitivele inteligente folosite pentru scanare sunt puse la dispozitia personalului din receptie de catre compania de securitate, AEK Security
  2. b) Prin verificarea documentelor prezentate în format fizic și care atestă deținerea de către vizitator a unuia dintre documentele descrise la punctele a) si b) de la Art III.

 

Compania de securitate din cadrul proiectului BUSINESS GARDEN BUCHAREST are obligația de a se asigura că accesul în incinta clădirilor se face doar dacă persoanele vizitatoare sunt de acord cu efectuarea controlului.

Personalul companiei de securitate va interzice accesul în incinta clădirilor BUSINESS GARDEN BUCHAREST oricărei persoane vizitatoare care se încadrează într-una din situațiile de mai jos:

– refuză efectuarea controlului.

– acceptă efectuarea controlului, dar dețin un certificat sau un document invalid, care nu atestă niciuna dintre condițiile de la punctele a) si b) de la Art III.

– acceptă efectuarea controlului, dar nu poate face dovada că este posesoarea de drept a documentelor prezentate.

 

Vă multumim pentru cooperare!

Vezi toate noutățile